torsdag den 30. august 2007

Lidt om vores rejse

Den 18. september rejser vi til Indien sammen med tre andre danskere. Vi rejser fra Københavns Lufthavn, via Wien, til New Delhi. Herfra går turen til Jaipur med bus, og derfra til Jhalrapatan. Her skal vi arbejde i ca. tre måneder, hvorefter vi agter at rejse rundt i Indien indtil hjemrejsen den 7. januar.

Vi rejser med Mellemfolkeligt Samvirke. På http://www.globalcontact.dk/sw57010.asp kan læses om vores ophold, og klikker man ind på et af opholdende nederst på siden, står der også information om arbejde, boform osv.

Vi er tilknyttet den lokale hjælpeorganisation Idex (Indian Network for Development Exchange), og på deres hjemmeside http://www.idex.org.in/mainfrm.asp?link=1 kan læses om deres arbejde.

Projektet omkring Kanjar’ene blev startet i 2000 af Lok Rang, en humanitær organisation, med støtte fra UNICEF. Da UNICEFs støtteaftale med Lok Rang udløb efter 3 år, fortsatte projektet med støtte fra Idex. Projektet omfatter nu 16 skoler fordelt på 16 landsbyen, alle i Jhalawar distriktet. Og fra 2007 modtager projektet også støtte fra frivillige som os.