torsdag den 8. november 2007

Vi lever stadig

Undskyld manglen paa blog indlaeg de seneste to uge. Vi har haft nogle meget turbulente uger. Der har blandt andet vaeret problemer med politiet og vores visum. Problemerne har faktisk vaeret saa store at vi risikerede doportation. Vi tror nu at problemerne omkring vores visum er loest. Stor tak til IDEX's hovedkontor som har behandlet sagen. Politiet har dog stadig vores pas, men vi forventer at kunne hente dem i Jhalarwar paa mandag. Der har ogsaa vaeret kommunikationsproblemer med vores guide/translatoer, som desvaerre viste sig at bunde i en mere alvorlig pengeaffaere. Dette har nu foert til at han er blevet fyret fra organisationen, og vi faar en ny guide fra paa mandag.

Den forgaaende weekend tog vi alle sammen til Delhi for at stemme til det danske folketingsvalg på Den Danske Ambassade. Derefter rejste vi til Jaipur for at holde nogle forskellige møder (omkring pas- og guidesituation) på IDEX’s hovedkontor, og for at ordne noget papirarbejde. Vi bliver i Jaipur til Diwali den 9. November, som vi holder med Sohans familie den 9. og 10. Diwali er hinduernes største højtid, og alle er lige nu ved at male deres huse, gøre hovedrent og købe nyt tøj.

Her kommer en lille opdatering fra vores weekend for to uger siden, da vi foerste gang var i Jaipur:
Forrige weekend var Stine, Sara , Nanna og Jeg i Jaipur. Vi boede på Hotel Diggi Palace. Det var rigtig flot, med tjenere og god morgenmad - inkl. kaffe ! Vi var rundt for at se byen. Vi så City Palace, som er utroligt flot og meget stort, her spiste vi frokost lørdag. Derefter var vi rundt på noget shopping, og om aftenen tog vi i Raj Mandir, som eftersigende er en af verdens største biografer - i hvert fald er det Indiens stoerste. Den var helt sikkert stor, og meget flot udsmykket. Søndag tog vi til Amber Fort, og så verdens andenstørste palads. Det ligger oppe på et bjerg, så vi red på elefanter der op. Det var noget af en oplevelse. På vejen tilbage så vi Water Palace, som er et palads som ligger midt ude i en sø. Søndag eftermiddag gik også med lidt shopping, og så spiste vi aftensmad på Restaurant Copper Chimney, hvilket var meget lækkert.

Det var alt for denne gang.

//Nanna og Hans